Wednesday, November 28, 2012

Πως να έχεις επιτυχία με ό,τι κι αν καταπιάνεσαι



Γεια σου,

Με ό,τι ασχολούμαι στη ζωή μου επαγγελματικά ψάχνω πάντα τον τρόπο να το κάνω επιτυχημένο.

Στη χαώδη αγορά που ζούμε, με τις προσφορές να ξεχειλίζουν σε κάθε οικονομικό και αγοραστικό τομέα, η καινοτομία δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και σχεδόν πάντα εξασφαλίζει την επιτυχία σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Αυτό είναι ένας βασικός κανόνας του μάρκετινγκ.

Άρα καινοτομία = επιτυχία.

Έτσι πάντα έψαχνα αυτό το κάτι παραπάνω που μπορώ να προσθέσω σε κάτι για να το κάνω πιο ανταγωνιστικό.

Πρόσφατα είχα μια συγκλονιστική συνειδητοποίηση.

Τη συνειδητοποίηση του Απλότητα + Κορυφαία Ποιότητα = Καινοτομία (άρα Επιτυχία)

Τώρα θέλω την προσοχή σου λίγο εδώ, γιατί αυτό που θα μοιραστώ μαζί σου μόνο να σε ωφελήσει μπορεί, με ό,τι κι αν ασχολείσαι επαγγελματικά.

Έχω ξαναπεί πως μου αρέσουν τα γλυκά.

Μεγαλώνοντας δεν τα είχαμε στο σπίτι γιατί κόστιζαν και από μικρός τα ζήλευα.

Τις λιγοστές φορές που είχαμε γλυκά στο σπίτι (πάντα από δώρα), η μάνα μου τα έκρυβε για να τα έχει για φίλεμα.

Πόσες φορές έβγαζε να φιλέψει γλυκά μόνο και μόνο για να διαπιστώσει πως τα είχα ήδη φάει… ;-)

Την έκανα ρεζίλι...

Απο τότε που άρχισα να βγάζω τα δικά μου λεφτά, κάνω πάντα μια καταδρομική στα ζαχαροπλαστεία μια φορά την εβδομάδα, την ελεύθερή μου μέρα...

Λοιπόν όπως και πολλοί άλλοι, είμαι fan των ζαχαροπλαστείων του Κωνσταντινίδη…

Τρελαίνομαι για το προφιτερόλ και το μιλφέιγ του. Τα φτιάχνει εκείνη την ώρα μπροστά σου κι είναι ολόφρεσκα.

Θεωρώ ότι φτιάχνει το καλύτερο προφιτερόλ και μιλφέιγ.

Προχτές που τα έτρωγα – και τα δυο ;-) - διαπίστωσα πως δεν αποτελούνται παρά από μόνο 2-3 υλικά το καθένα.

Βλέπεις πριν ασχοληθώ με τη γυμναστική επαγγελματικά, σπούδασα γαστρονομία και μου κόβει λίγο από αυτά.

Το μιλφέιγ του (βλέπε και ξεροκατάπιε δίπλα) είναι 3 πράγματα: μια ζύμη, μια πολύ καλή κρέμα και ζάχαρη.

Ούτε 2-3 κρέμες, 2-3 είδη φύλλου, αμύγδαλα και τα λοιπά.

3 πράγματα μόνο, εξαιρετικής ποιότητας.

Το προφιτερόλ του είναι 3 πράγματα επίσης: τα σου (ίδια ζύμη και κρέμα με το μιλφέι σχεδόν), μια πολύ καλή κρέμα σοκολάτα και λίγο σαντιγύ έτσι για την ομορφιά.

3 πράγματα μόνο!!!

Και μιλάμε για κάτι που πολλοί θεωρούν το καλύτερο προφιτερόλ και μιλφέιγ της αγοράς!

Θέλεις να πάμε σε ένα άλλο παράδειγμα, όπως τα καλύτερα σούσι του κόσμου;


O Jiro κοντεύει τα 90, κι είναι ο μόνος σούσι σεφ που έχει βραβευτεί με 3 αστέρια Michelin, την κορυφαία γαστρονομική διάκριση του κόσμου.

To μικρό του σούσι μπαρ είναι χωμένο μέσα σε ένα σταθμό του μετρό στο Τόκυο, η τουαλέτα είναι απ'έξω να φανταστείς, κάνεις 3 μήνες να βρεις τραπέζι κι η τιμή για ένα μεσημεριανό πλήρες γεύμα με 8 μικρά πιάτα σούσι είναι κοντά στα €300. Ο Jiro είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο.

Ένα απο τα καλύτερά του σούσι είναι ρύζι με τόνο. 2 υλικά.

Μιλάμε βέβαια για το καλύτερο ρύζι με τον καλύτερο τόνο, μαγειρεμένα με τον καλύτερο τρόπο.

Είπαμε απλότητα + κορυφαία ποιότητα = καινοτομία = επιτυχία.

Το ντοκυμαντέρ απο κάτω με την ιστορία του Jiro σου το συστήνω ανεπιφύλακτα.



Ή στη μουσική για παράδειγμα, δε συμφωνείς ότι μερικά από τα καλύτερα τραγούδια είναι μόνο μια καλή φωνή με κιθάρα ή πιάνο;

Ούτε ντράμς, ή μπάσο, ή πλήκτρα ή ψηφιακά εφέ…

2 πράγματα: καλή φωνή και κιθάρα. Τέλος.

Η μόνο η μελωδία απο μια κιθάρα, παιγμένη με έναν ιδιαίτερο τρόπο, όπως το guitar slapping στην ταινία August Rush (δες το αν δεν το έχεις δει). Δες μια σκηνή απο κάτω...


Και καμιά φορά, μπορεί μόνο μια καλή φωνή να κάνει ένα τραγούδι που με το που θα το ακούσεις να σου σηκωθούν οι τρίχες, όπως το Amazing Grace, ένα παραδοσιακό εκκλησιαστικό αμερικάνικο τραγούδι…. 

Η εκδοχή της Leann Rimes, μόνο με τη φωνή της, έχει 20,000,000 views στο YouTube

Δες το από κάτω και πες μου…


Τα παραδείγματα απλότητας και καινοτομίας είναι άπειρα, αν έχεις κι εσύ κάποιο παράδειγμα υπόψιν σου σε παρακαλώ άφησε το απο κάτω μαζί με το σχόλιό σου...

Ε λοιπόν εδώ και κάποιο καιρό εφαρμόζω αυτό το πρότυπο και στο πρόγραμμα ασκήσεων στο True Pilates Studiο στο Ελληνικό...

Κατάλαβα οτι για να κάνεις κάτι καινοτόμο, το θέμα δεν είναι τι να του προσθέσεις, αλλά τι να του αφαιρέσεις.

Μάλιστα ο κόσμος λέει: «μου αρέσει το πρόγραμμα γιατί κρατάς την ουσία και πετάς τα περιττά…»

Βλέπεις, δεν έφτιαξα εγώ το ανθρώπινο σώμα ή τον τρόπο με τον οποίο κινείται.

Αυτό το έκανε ο μεγαλοδύναμος.

Ο τρόπος με τον οποίο κινείται το σώμα αν και είναι θαυμαστός, παραμένει ο ίδιος από την απαρχή του κόσμου.

Δε μπορώ εγώ να κάνω το σώμα να κινηθεί διαφορετικά με αστρονομικές ασκήσεις που δεν έχουν νόημα και μόνο να σε τραυματίσουν μπορούν.

Υπάρχουν όμως ασκήσεις που μπορείς να κάνεις μόνο με το βάρος του σώματός σου, χωρίς κανένα εξοπλισμό, που μπορούν να προκαλέσουν την καρδιά σου, πολλές μυϊκές ομάδες μαζί, το μεταβολισμό σου, τη δύναμή σου και να σε κάνουν να κάψεις πολλές θερμίδες ταυτόχρονα. 

"Από κάθε άσκηση, πρέπει να παίρνεις όσο περισσότερα μπορείς", όπως λέει κι ο μεγάλος μου δάσκαλος στο fitness, εργοφυσιολόγος Κος Γιώργος Σκόλιας.

Μάλιστα μπορείς με 4 τέτοιες ασκήσεις να τα κάνεις «όλα» μέσα σε μισή ώρα και να πας σπίτι σου.

Δε χρειάζεται να χτυπιέσαι στο γυμναστήριο για 2 ώρες για να γίνεις fit. 

Σκέψου το. Η ζωή μας είναι αρκετά περίπλοκη από μόνη της. 

Γιατί να την κάνουμε ακόμα πιο σύνθετη;

Το ίδιο ισχύει και με τη διατροφή...

Όλοι ξέρουν για παράδειγμα ότι τρώγοντας περισσότερη πρωτεΐνη, που βρίσκεται σε μια μόνο ομάδα τροφών, καις περισσότερες θερμίδες, υποκινείς το μεταβολισμό σου, έχεις περισσότερη ενέργεια και κατακρατείς περισσότερο μυϊκό ιστό.

Τρώγοντας περισσότερους υδατάνθρακες, που είναι παρόντες στα περισσότερα τρόφιμα του εμπορίου κάνεις ακριβώς το αντίθετο.

Έτσι γιατί να ψάχνεις δεκάδες δίαιτες να βρεις άκρη αφού στην ουσία τρώγοντας λίγα συγκεκριμένα πράγματα θα έχεις το αποτέλεσμα που θες; Δηλαδή υγεία κι απώλεια βάρους;

Φτάσε στον πυρήνα αυτού με το οποίο ασχολείσαι. Κράτα μόνο αυτό που δουλεύει. Πέτα όλα τα υπόλοιπα και παρουσίασε το ξανά με έναν ωραίο τρόπο. Μπορείς να με ευχαριστήσεις μετά. ;-)

Τελικά τα καλύτερα, τα πιο επιτυχημένα πράγματα στη ζωή είναι τα πιο απλά.

Δε συμφωνείς;

Πάρης


Saturday, November 24, 2012

Tip 2: Υπολόγισε τις θερμιδικές σου ανάγκες και χάσε μισό κιλό τη βδομάδα!


Γεια σου,

υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να υπολογίσεις πόσες θερμίδες τρως κάθε μέρα για να διατηρήσεις το τρέχον σου βάρος. 

Πολλαπλασίασε το τρέχον σου βάρος επί 26, που θα ισούται με τον αριθμό των θερμίδων που χρειάζονται καθημερινά για να διατηρήσουν το τρέχον σου βάρος. 

Απώλεια βάρους και λίπουςΓια παράδειγμα: Αν ζυγίζεις 70 κιλά, πολλαπλασίασέ το με το 26, που θα ισούται με 1820 θερμίδες. 1820 θερμίδες τότε είναι ο αριθμός των θερμίδων που χρειάζεσαι κάθε μέρα για να διατηρήσεις τα 70 σου κιλά. Αν ζυγίζεις 60 κιλά, πολλαπλασίασε 60 Χ 26 = 1560 θερμίδες, που σημαίνει ότι ένα άτομο 60 κιλών χρειάζεται μόνο 1560 θερμίδες τη μέρα για να διατηρήσει το βάρος του των 60 κιλών.

Μια εύκολη τεχνική για να χάσεις βάρος είναι να μειώσεις τη θερμιδική σου πρόσληψη κατά 300 θερμίδες τη μέρα και να αυξήσεις το επίπεδο δραστηριότητάς σου κατά 200 θερμίδες τη μέρα. Αυτό είναι ένα σύνολο 500 χαμένων θερμίδων τη μέρα. Από τη στιγμή που 3,500 θερμίδες ισούνται με περίπου μισό κιλό λίπους, θα μπορείς να χάσεις μισό κιλό τη βδομάδα με λίγο ή καθόλου προσπάθεια. Αυτός ο υπολογισμός βγαίνει ως εξής: καταναλώνεις 300 θερμίδες λιγότερο κάθε μέρα και καις μέχρι 200 θερμίδες κάθε μέρα με δραστηριότητες όπως το περπάτημα, που ισούται με 500 χαμένες θερμίδες κάθε μέρα, επί 7 μέρες τη βδομάδα = 3,500 θερμίδες, που σημαίνει ότι έχεις χάσει μισό κιλό μέσα σε μια εβδομάδα. Μπορείς επίσης να μειώσεις τη θερμιδική σου πρόσληψη κατά 500 θερμίδες τη μέρα χωρίς αύξηση του επιπέδου δραστηριότητάς σου και πάλι να χάσεις μισό κιλό σε μια βδομάδα (500 μειωμένες θερμίδες από τη διατροφή Χ 7 μέρες = 3,500 θερμίδες ή μισό κιλό απώλεια βάρους). Απλά σκέψου τι δυνατότητες απώλειας βάρους υπάρχουν αν  μειώσεις τη θερμιδική σου πρόσληψη κάθε μέρα και αυξήσεις το επίπεδο δραστηριότητάς σου!

Η αργή και σταθερή απώλεια βάρους από θερμιδικές ρυθμίσεις είναι ο ασφαλέστερος και αποτελεσματικότερος τρόπος να χάσεις βάρος και να διατηρήσεις εκείνη την απώλεια βάρους για μια ζωή. Αυτό είναι έτσι γιατί η αργή και σταθερή απώλεια βάρους σε εκπαιδεύει να κάνεις μόνιμες αλλαγές στις διατροφικές σου συνήθειες, κι η τακτική άσκηση εκπαιδεύει το σώμα σου να περιμένει τακτική σωματική δραστηριότητα κάθε μέρα για ένα αίσθημα ευεξίας. Ακούγεται απλό; Και βέβαια είναι!

Έχω κάτι καινούριο που έρχεται σύντομα, είμαι τόσο ενθουσιασμένος, περιμένω πως και πως να σου πω για αυτό!

Πάρης



Monday, November 12, 2012

Tip 1: Οι θερμίδες όντως μετράνε


Παρά το τι λέει η τελευταία μοντέρνα δίαιτα, δεν υπάρχει καμία μαγική φόρμουλα για να χάσεις βάρος. Μπορεί να χάσεις βάρος ακολουθώντας διάφορες δίαιτες΄ παρόλα αυτά, ο μόνος τρόπος να χάσεις βάρος είναι να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες από αυτές που καις. Για μόνιμη απώλεια βάρους, να τρως υγιεινές, θρεπτικές τροφές και να καις επιπλέον θερμίδες μέσω της άσκησης.

Μια μελέτη που εκδόθηκε στο Journal of American Medicine τον Απρίλιο του 2003 βρήκε πως η κατανάλωση λιγότερων θερμίδων σε καθημερινή βάση για ένα μακρύ χρονικό διάστημα ήταν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την απώλεια βάρους.  Μια δίαιτα χαμηλή σε λίπος και υψηλή σε φυτικές ίνες με μέτρια ποσά πρωτεΐνης και σύνθετων υδατανθράκων είναι η καλύτερη, πιο υγιεινή δίαιτα απώλειας βάρους που μπορείς να ακολουθήσεις για καλή υγεία και μόνιμη απώλεια βάρους. Δεν υπάρχουν επικίνδυνες παρενέργειες ή αίσθημα πείνας, και μαζί με μόνιμη απώλεια βάρους, έχεις τα επιπλέον οφέλη υγείας μιας ισορροπημένης, θρεπτικής διατροφής.

Επιπρόσθετα με την απώλεια βάρους, αν ακολουθείς μια δίαιτα χαμηλή σε λίπος και υψηλή σε φυτικές ίνες θα έχεις λιγότερες πιθανότητες καρδιοπάθειας, υπέρτασης, εγκεφαλικών, και αρκετών μορφών καρκίνου. Με τις επόμενες μου συμβουλές, η διατροφή που θα σου προτείνω, από τη φύση της, είναι μια μεταμφιεσμένη υπο-θερμιδική δίαιτα, κι επιπλέον, πραγματικά δουλεύει και συνεχίζει να δουλεύει. Είναι ένα διατροφικό πλάνο που μπορείς να ακολουθείς για μια ζωή για να χάσεις βάρος, να διατηρήσεις το ιδανικό σου βάρος, και να απολαύσεις καλή υγεία, φυσική κατάσταση, και μακροζωία – με κάθε μου νέα συμβουλή!


Saturday, November 10, 2012

Για μουσική, εμπειρίες και καλούς φίλους


Γεια σου,

Αυτό το post είναι για μουσική, εμπειρίες και καλούς φίλους.

Είναι και για σένα λοιπόν, γιατί σε θεωρώ φίλη μου αν διαβάζεις το blog μου.

Ακούω τα πάντα: απο Katy Perry μέχρι Καλλίδη και DMX.

Ξεκίνησα να ακούω ραπ μικρός με Ημισκούμπρια, Τerror x crew, Αctive Μember κτλ.

Πίσω απο τη ραπ υπάρχει ένα νόημα και μια φιλοσοφία, σπάνια στα άλλα είδη μουσικής.

Στο ξένο Ραπ και τη Ρέγγε με μύησε ένας απο τους καλύτερους μου φίλους, ο John Pommells.

Με τον John δουλεύαμε μαζί για περίπου ένα χρόνο το 2007-8 στο μεγαλύτερο τότε βρετανικό κρουαζιερόπλοιο, το P&O Arcadia, σαν γυμναστές και σύμβουλοι διατροφής κι απώλειας βάρους.

Γυρίσαμε όλον το κόσμο σχεδόν.

Καραιβική, Αμερική, Ευρώπη...

Δουλέψαμε σκληρά αλλά περάσαμε καλά... Έσωσα κάποια λεφτά, αρκετά για να νοικιάσω ένα διαμέρισμα στην Άνω Γλυφάδα το 2008, να αγοράσω λίγο βασικό εξοπλισμό και να ξεκινήσω το True Pilates Studio.

Ξέρεις, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να κάνεις να μιλήσεις μαζί τους μήνες ή και χρόνια, και ξαφνικά σηκώνεις το τηλέφωνο, τους παίρνεις και με το που μιλάτε σκάτε κι οι δυο στα γέλια...

Ε αυτός για μένα είναι o John. Περάσαμε τόσα που θα είμαστε για πάντα φίλοι.

Εύχομαι να έχεις κι εσύ ένα τέτοιο φίλο στη ζωή σου.

Με τον John εκτός απο κοινές εμπειρίες μας συνδέει και παρόμοιο παρελθόν.

Βλέπεις όπως κι εγώ προέρχομαι απο ένα δύσκολο και φτωχό περιβάλλον (μεγάλωσα στις εργατικές κατοικίες του "Κόκκινου" στο Παλαιό Φάληρο, χωρίς πολυτέλειες όπως θέρμανση, ασανσέρ ή μόνωση) το ίδιο κι αυτός. Είμαστε παιδιά απο το ΓΚΕΤΟ.

Και η δουλειά μας στα κρουαζιερόπλοια ήταν μεγάλη υπόθεση για μας.

Κανείς μας δεν έχει τελειώσει πανεπιστήμιο.

Ήταν μεγάλη υπόθεση για δυο παιδιά απο το πουθενά να περάσουν ακρόαση στο Λονδίνο μέσα απο τους καλύτερους γυμναστές για να κλείσουν ένα τέτοιο συμβόλαιο.

Να περάσουν εκπαίδευση πάνω στη φυσική κατάσταση, τη διατροφή, τον τρόπο ζωής, την απώλεια βάρους απο κορυφαίους διεθνείς εισηγητές σε εγκαταστάσεις που θαμπώνουν τα μάτια απο την οργάνωση και την πολυτέλεια.

Να επισκεφτούν μέρη και να γνωρίσει ανθρώπους που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν ποτέ.

Να γίνουν δυο απο τους κορυφαίους γυμναστές, παραουσιαστές σεμιναρίων, σύμβουλους διατροφής κι απώλειας βάρους των πολυεθνικών Carnival, P&O, Celebrity και Royal Carribbean.

Να βοηθήσουν χιλιάδες ανθρώπους απο όλο τον κόσμο να χάσουν βάρος και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Βλέπεις εμείς δεν ήμασταν προορισμένοι να πετύχουμε.

Αποδείξαμε όμως πως αν κάνεις κάτι που αγαπάς, επενδύσεις σε αυτό με κόπο και σκληρή δουλειά, θα τα καταφέρεις.

Αυτή τη στιγμή το True Pilates Studio είναι ανακαινισμένο στο Ελληνικό, είμαστε μια ομάδα τριών γυμναστών (για τα πρώτα 2 χρόνια ήμουν ο marketer, o πωλητής, ο γυμναστής, ο διαιτολόγος κι ο καθαριστής της επιχείρησης) και τα πάμε τόσο καλά που οι διαθέσιμες θέσεις για νέα μέλη είναι πραγματικά λιγοστές, σε ένα περιβάλλον που ο Λογιστής μου έχει τόση δουλειά απο τα κλεισίματα επιχειρήσεων που δίνει και σε συναδέλφους του.

Ο δε John έχει γίνει Executive Trainer στη Virgin Active στο Μαντσεστερ κι εκπαιδεύει γυμναστές της αλυσίδας.

Είμαι περήφανος για την πρόοδο του όπως ξέρω οτι είναι κι αυτός για μένα.

Που και που συναντιόμαστε ή κάνουμε κανένα Project μαζί, ο John έχει κάνει σεμινάρια απώλειας βάρους 2 φορές στο True Pilates!

Είχα φτιάξει τότε ένα βίντεο αφιέρωμα στη δουλειά μας το οποίο ήταν φανταστικό!

Το είχα ξεχασμένο και πρόσφατα το ανακάλυψα στο Youtube!

Αν και μπορεί να μην καταλάβεις τα περισσότερα ή που είναι το αστείο, αξίζει να το δεις για τις πολύχρωμες φωτογραφίες του!






Τώρα τελευταία ακούω Lil Wayne.

O τύπος είναι μορφή.

Με έναν πατέρα που τον κακομεταχειριζόταν σαν παιδί, και το tattοo "misunderstood" στον έναν κρόταφο και το "I AM MUSIC" στο άλλο, έχει ορισμένα κομμάτια που μετράνε πολύ για μένα. Είναι φιλάνθρωπος και βοηθάει πολύ τον κόσμο.

Είναι βέβαια κι αλήτης. Μοιάζουμε...

Το κομμάτι του που έχω ¨λιώσει" τώρα τελευταία λέγεται Mirror εμπνευσμένο απο το Man in the Mirror του Michael Jackson, επίσης κομματάρα.

Σου το παραθέτω απο κάτω, καθώς και τους στίχους, τους οποίους βρίσκω αριστουργηματικούς.

Το επόμενο blog post θα είναι για να χάσεις βάρος και λίπος, μην ανησυχείς.

Ανέξου αυτό τώρα...


Πολλά φιλιά,

Πάρης





With everything happening today
You don't know whether you're coming or going
But you think that you're on your way
Life lined up on the mirror don't blow it
Look at me when I'm talking to you
You looking at me but I'm looking through you
I see the blood in your eyes
I see the love in disguise
I see the pain hidden in your pride
I see you're not satisfied
And I don't see nobody else
I see myself I'm looking at the

[Bruno Mars:]
Mirror on the wall, here we are again
Through my rise and fall
You've been my only friend
You told me that they can understand the man I am
So why are we here talkin' to each other again?

[Lil Wayne:]
Uh, I see the truth in your lies
I see nobody by your side
But I'm with you when you are all alone
And you correct me when I'm looking wrong
I see the guilt beneath the shame
I see your soul through your window pane
I see the scars that remain
I see you Wayne, I'm looking at the...

[Bruno Mars:]
Mirror on the wall, here we are again ([Wayne:] Yeah)
Through my rise and fall ([Wayne:] Uh-Huh)
You've been my only friend ([Wayne:] my only friend)
You told me that they can understand the man I am ([Wayne:] they can understand)
So why are we here ([Wayne:] misunderstood) talkin' to each other again?

[Lil Wayne:]
Looking at me now I can see my past
Damn I look just like my fucking dad
Light it up, that's smoke in mirrors
I even look good in the broken mirror
I see my momma smile that's a blessing
I see the change, I see the message
And no message could've been any clearer
So I'm startin' with the man in the...

[Bruno Mars:]
Mirror on the wall,

[Lil Wayne:]
MJ taught me that.

[Bruno Mars:]
Here we are again
Through my rise and fall
You've been my only friend

[Lil Wayne:]
Take 'em to Mars man

[Bruno Mars:]
You told me that they can understand the man I am
So why are we talkin' to each other again?

[Lil Wayne:]
Uh...

Mirror on the wall, here we are again ([Wayne:] yeah)
Through my rise and fall
You've been my only friend ([Wayne:] Any questions?)
You told me that they can ([Wayne:] I come to you) understand the man I am ([Wayne:] You always have the answer)
So why are we here talkin' to each other again?

[Bruno Mars:]
Mirror on the wall.

[Wayne:]
Ay, B.P.
Looks like I did take 'em to Mars this time

[Bruno Mars:]
(So why are we talking to each other again?)