Thursday, December 12, 2013

Το Τέλος του 2ου Διαγωνισμού Μεταμόρφωσης 12 Εβδομάδων "The Biggest Loser" στο ΟΑΚΑ Αμαρουσίου!


Γεια,

την περασμένη Πέμπτη 2/12 στο ΟΑΚΑ Αμαρουσίου, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία ο 2ος Διαγωνισμός Μεταμόρφωσης 12 Εβδομάδων "The Biggest Loser", η "Πρόκληση Μεταμόρφωσης 8 Εβδομάδων" και το Πρόγραμμα Μεταμόρφωσης 4 Εβδομάδων "Burn Fat Fast Outdoors"!

Απο τους 29 αρχικούς συμμετέχοντες στα παραπάνω προγράμματα, τελείωσαν με επιτυχία οι 18 κι έχασαν συνολικά πάνω απο 55 κιλά!

Σημείωσε οτι οι λόγοι για τους οποίους δεν τελείωσαν με επιτυχία όλοι το πρόγραμμα ποικίλλουν: κάποιοι τα παράτησαν πριν το τέλος κι άλλοι σταματησαν για οικογενειακά, προσωπικά ή εργασιακά έκτακτα περιστατικά.

Σημείωσε επίσης οτι τα αποτελέσματα ποικίλλουν για διάφορους λόγους. Δεν έχασαν όλοι το ίδιο βάρος, είτε γιατί έκαναν το πρόγραμμα για δεύτερη φορά κι είχαν ήδη χάσει αρκετό βάρος την προηγούμενη φορά, είτε γιατί ήταν ήδη στο ιδανικό τους βάρος ή πολύ κοντά σε αυτό όταν ξεκίνησαν το πρόγραμμα, είτε γιατί απλά δεν ακολούθησαν τις οδηγίες μου ακριβώς όπως έπρεπε.

Παρόλα αυτά, όλες οι επιτυχείς ολοκληρώσεις είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα στη φυσική τους κατάσταση κι έφυγαν με ένα υπέροχο συναίσθημα ευεξίας, ανυπομονώντας για το επόμενο πρόγραμμα, που λόγω καιρού θα αργήσει λίγο να γίνει!

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια γεύση των αποτελεσμάτων του 2ου Διαγωνισμού Μεταμόρφωσης 12 Εβδομάδων "The Biggest Loser"!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τα αποτελέσματά τους, για τη σκληρή τους προσπάθεια, και πάνω απο όλα για το οτι τελειώνουν αυτό που αρχίζουν!

Εύχομαι να εμπνεύστηκαν να κάνουν τη σωστή διατροφή και την άσκηση τρόπο ζωής!

Για να ενημερωθείς για το που, πως και πότε θα γίνει το επόμενο πρόγραμμα στην Αθήνα, θα πρεπει να είσαι γραμμένη στη λίστα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μου εδώ.


Στην υγεία κι ευεξία σου,


Πάρης

















Αν σου άρεσε, κάνε "like" απο κάτω!


No comments:

Post a Comment