Wednesday, September 11, 2013

Μη ζυγίζεσαι κάθε μέρα

Γεια,

Το να ζυγίζεσαι κάθε μέρα είναι επικίνδυνο για τη δίαιτά σου για δυο λόγους. Πρώτον, όταν ζυγίζεσαι κάθε μέρα και βλέπεις ότι χάνεις βάρος, χαίρεσαι και σε συναρπάζει, κι υποσυνείδητα θα φας για να το γιορτάσεις. Δεύτερον, αν δεις ότι δε χάνεις βάρος όσο γρήγορα όσο νομίζεις ότι θα έπρεπε, πέφτεις σε κατάθλιψη κι αγχώνεσαι, και κάποια στιγμή μέσα σε εκείνη τη μέρα θα φας υποσυνείδητα από απογοήτευση. Έτσι ο κανόνας είναι, όσο περισσότερο ζυγίζεσαι, τόσο περισσότερο τρως!


Πίστεψέ με, είναι αλήθεια. Έχω δει τις πελάτισσές μου να περνάνε αυτή την απογοητευτική καθημερινή διαδικασία ζυγίσματος χιλιάδες φορές. Αν κάνεις δίαιτα δε θα πρέπει να ζυγίζεσαι περισσότερο από μια φορά τη βδομάδα, και τότε θα έχεις ένα αληθινό μέτρο της αποτελεσματικότητας της δίαιτας σου. Αν πρέπει να ζυγιστείς, η Τετάρτη είναι η καλύτερη μέρα να ζυγίζεσαι κάθε βδομάδα. Η Δευτέρα κι η Παρασκευή είναι οι χειρότερες μέρες να ζυγίζεσαι γιατί έρχονται πριν και μετά το Σαβ/κο και μπορεί να οδηγήσουν σε απογοητευτικά τσιμπολογήματα. Πήρε πολύ χρόνο να πάρεις όλο εκείνο το βάρος’ δε μπορείς να το χάσεις μέσα σε μια μέρα. Έχε υπομονή!



Στη υγεία  κι ευεξία σου,
Πάρης



ΥΓ. – Μην ξεχνάς ότι οι εγγραφές για το 2ο μου Διαγωνισμό Μεταμόρφωσης 12 Εβδομάδων “The Biggest Loser” που ξεκινάει αυτή τη Δευτέρα στο Μαρούσι και στο Παλαιό Φάληρο κλείνουν μεθαύριο Παρασκευή! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες και κλείσε μια από τις τελευταίες θέσεις σήμερα εδώ!



Αν βρήκες χρήσιμο αυτό το blog post, θα εκτιμούσα ένα "like" απο κάτω για να το δει και να βοηθηθεί περισσότερος κόσμος! Αν έχεις οποιοδηποτε σχόλιο ή απορία, άφησε το επίσης απο κάτω, θα χαρώ να το δώ και θα σου απαντήσω σύντομα! -Πάρης


No comments:

Post a Comment