Monday, November 12, 2012

Tip 1: Οι θερμίδες όντως μετράνε


Παρά το τι λέει η τελευταία μοντέρνα δίαιτα, δεν υπάρχει καμία μαγική φόρμουλα για να χάσεις βάρος. Μπορεί να χάσεις βάρος ακολουθώντας διάφορες δίαιτες΄ παρόλα αυτά, ο μόνος τρόπος να χάσεις βάρος είναι να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες από αυτές που καις. Για μόνιμη απώλεια βάρους, να τρως υγιεινές, θρεπτικές τροφές και να καις επιπλέον θερμίδες μέσω της άσκησης.

Μια μελέτη που εκδόθηκε στο Journal of American Medicine τον Απρίλιο του 2003 βρήκε πως η κατανάλωση λιγότερων θερμίδων σε καθημερινή βάση για ένα μακρύ χρονικό διάστημα ήταν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την απώλεια βάρους.  Μια δίαιτα χαμηλή σε λίπος και υψηλή σε φυτικές ίνες με μέτρια ποσά πρωτεΐνης και σύνθετων υδατανθράκων είναι η καλύτερη, πιο υγιεινή δίαιτα απώλειας βάρους που μπορείς να ακολουθήσεις για καλή υγεία και μόνιμη απώλεια βάρους. Δεν υπάρχουν επικίνδυνες παρενέργειες ή αίσθημα πείνας, και μαζί με μόνιμη απώλεια βάρους, έχεις τα επιπλέον οφέλη υγείας μιας ισορροπημένης, θρεπτικής διατροφής.

Επιπρόσθετα με την απώλεια βάρους, αν ακολουθείς μια δίαιτα χαμηλή σε λίπος και υψηλή σε φυτικές ίνες θα έχεις λιγότερες πιθανότητες καρδιοπάθειας, υπέρτασης, εγκεφαλικών, και αρκετών μορφών καρκίνου. Με τις επόμενες μου συμβουλές, η διατροφή που θα σου προτείνω, από τη φύση της, είναι μια μεταμφιεσμένη υπο-θερμιδική δίαιτα, κι επιπλέον, πραγματικά δουλεύει και συνεχίζει να δουλεύει. Είναι ένα διατροφικό πλάνο που μπορείς να ακολουθείς για μια ζωή για να χάσεις βάρος, να διατηρήσεις το ιδανικό σου βάρος, και να απολαύσεις καλή υγεία, φυσική κατάσταση, και μακροζωία – με κάθε μου νέα συμβουλή!


No comments:

Post a Comment